20200323-olga-post1

Олга Куриленко се излекува от коронавируса и споделя: „Умората е луда. Главоболието е адско!“

23 март 2020

40-годишната Олга Куриленко, която миналата седмица съобщи, че й е поставена диагноза коронавирус, продължава да споделя новини за здравословното си състояние. Преди няколко часа актрисата публикува нова снимка в instagram, на която позира с четиригодишния си син Александър и написа, че вече се чувства напълно възстановена. Въпреки това Олга продължава да е в изолация със семейството си.

Ольга Куриленко с сыном Александром

Мисля, че напълно се възстанових. Накратко за хода на заболяването: през първата седмица много боледувах и почти през цялото време лежах с висока температура и спях много. Спях 12 часа на нощ, а след това още 3-4 часа следобед! Трудно стана. Умората е луда. Главоболието е адско. На втората седмица температурата напълно изчезна и се появи лека кашлица. Остана умората. Сега на практика нямам симптоми. Само малко кашлица на сутрин, но след това напълно отминава за целия ден. Сега се наслаждавам на почивката си и прекарвам време със сина си. Дръжте се!
- разказа Куриленко за хода на болестта.

Ольга Куриленко


В коментарите Олга също поясни, че синът й не е заразен от опасния вирус от нея и е напълно здрав. Звездата каза още, че сега лондонските лаборатории на практика са спрели да правят тестове за COVID-19:

Тестовете изобщо не са достатъчни и сега те са само за хора в сериозно състояние.

Ольга Куриленко
Олга Куриленко допълни, че не се е поддала на паника, защото през цялото това време в тежко състояние, се надявала само, че всичко ще премине.
Припомняме, че миналата седмица Олга Куриленко каза, че лекарите са й поставили диагноза коронавирус – по това време звездата се е лекувала от опасна инфекция от около седмица. По-късно актрисата призна, че лекарите не й предписват никакви лекарства, освен парацетамол, който приема с болка и треска. Куриленко допълнително приема витамини за повишаване на имунитета. Олга каза, че не знае къде точно се е заразила.
Наскоро, също стана известно, че Олга Куриленко се е разделила с 31-годишното си гадже Бен Кура. Според слуховете двойката не може да бъде заедно поради несъответстващи работни графици.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)