Оля Ускова организира инвеститори от цял свят с добри намерения за България

05 октомври 2017

На 29.09.2017 г. в зала „Силует” на хотел „Маринела”, София се проведе международната конференция „Сътрудничество за хармония”. В конференцията взеха участие експерти в областта на икономиката, политиката и дипломацията от цял свят. Водещи докладчици на събитието бяха Валери Жаблянов, Заместник-председател на Народното Събрание на Република България; ген. Кольо Милев, Народен представител от 44 Народно Събрание на Република България; Тахир Тухтаров, комисар на ООН по права на човека, автор и собственик на проект „Сухба“, АО „Сухба“; Симеон Симеонов, Председател на Отечествен съюз на България; Мария Шахин, Собственик, „Нина Зет“; Проф. Марин Тодоров, д.и.н., Катедра „Международни икономически отношения”, УНСС, управляващ собственик, „Булекопроекти”; Ингрида Невенченая, Международен дипломатически клуб „Amicability“; Офелия Славкова, Управляващ съдружник, „Одит Адвайзерс” ООД; Олга Земляницина, Представител за Балканите на Асоциация на кметовете на градове в Русия, член на комисията по Евроазиатско сътрудничество и др.

По време на конференцията със званието „Посланик на мира”, заслужено от личности с голям принос за развитието на цивилизацията, с постижения и мъдро и отговорно отношение в политиката и дипломацията, бяха отличени г-н Валери Жаблянов и г-н Тахир Тухтаров. Представител на Народен фронт Русия награди г-н Симеон Симеонов с орден „За слава на отечеството” за принос към Бългро-руските отношения, дипломация и мъдрост в политиката.

Делегатите на конференцията посетиха Народното събрание на Република България, където срещнат с г-н Валери Жаблянов и ген. Кольо Милев.

Провеждането на Конференцията е и началото на дейността на Международния инвестиционен Клуб, предоставящ на своите членове и гости уникална платформа за обединяване на усилията на бизнесмени, политици и общественици от Запада и Изтока за обмяна на актуална и полезна инвестиционна информация и за успешно реализиране на мащабни инвестиционни проекти.

репортер: Ася Георгиева
оператор: Иван Цвятков
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)