69988_original

Омлет по японски „Тамагояки“

04 декември 2015

Необходими продукти:
4 яйца
30 мл соев сос
50 мл саке
сол

Начин на приготвяне:
Смесете яйцата със соевия сос и сакето и разбийте добре. Подправете със сол на вкус. Загрейте олио и с черпак вземете от сместа, количество като за тънки палачинки. Когато яйцата се захванат, загърнете двата края един към друг в средата, отгоре сипете втори слой от сместа, който трябва да покрива от едната страна до другата. Досипвайте така докато свърши сместа и се получи дебело руло, което преди сервиране нарежете на колелца..

снимка: vkusnoe-utro.livejournal.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)