pl_01

Оооо! „Мръсни приказки“ в Playboy

30 май 2018

Сътрудничеството между „Пощенска кутия за приказки“ и българското издание на „Playboy“ даде очаквано добри резултати. Над 100 млади автори кандидастваха със свои текстове за наградата и удоволствието да бъдат представени по страницата на мъжката библия и в специалните вечери на „Пощенска кутия за приказки“. А те, за сега са две – на 1 юни от 19.30 часа в Bedroom Premiun Club Sofia и на следващия ден – 2 юни, от 19.30 в Sofia Live Club. Забавното е, че редом с традиционните звезди на „Приказките“, текстовете на новите автори ще бъдат четени и от някои от най-популярните плеймейтки от последните три конкурса.

Новият брой на Playboy има още една впечатляваща колаборация. Известният меценат Джузепе Лепоре този път е събрал на едно място прочутия майстор на четката Силвио Формичети, бижутерът Лино Перинели и знаменитият фотограф Макс Пучиарело, за да се упражняват върху пищното тяло на не по-малко знаменитата Роберта Педрели.

pl_02

 

Освен звезда на най-гледаното футболно предаване в Италия, Робрета е и нещо като талисман на тифозите от Рома, наричана често „padrina dei tifosi“ – Кръстницата. Тя е и собственичка на прочут плаж край Рим, многостранна и изключително забавна, любима фигура за запалянковците в Рим. Джузепе Лепоре е успял да я убеди да се съблече специално за българския Playboy и да отговори на много, и много провокативни въпроси.

Прочутият ескорт Леа Малеева пък изиграва и чеирите основни роли – Червената шапчица, Бабата, Вълка и Ловеца в специална сесия за „Мръсните приказки“ на Playboy България. Това е първият случай в историята на българското издание, когато професионална компаньонка решава не само да се снима за корицата на списанието, но и да даде голямо и откровено интервю за живота и професията си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)