Орлин Павлов концерт

Орлин Павлов представя „Още малко“ за първи път на клубна сцена

17 януари 2019

На 25 януари един от любимците на нежната част от българските меломани Орлин Павлов ще представи албума “Още малко” за първи път на клубна сцена. Музикално пътешествие, на което може да се качите с билет за концерта, а преживяването ще е гарантирано незабравимо в столицата от 23.00 часа.

Орлин Павлов концерт

След зашеметяващия успех в зала 1 на НДК през октомври миналата година, сега Орлин отправя своето предизвикателство към фенове и почитатели, но този път на клубна сцена. Съставът от музиканти ще е също толкова грандиозен, емоциите още по-големи и опияняващи, а спомените неповторими!

Орлин Павлов концерт

Музикантите, които ще се качат на сцената в Sofia Live Club заедно с певеца ще са единадесет: Мартин Ташев – тромпет и вокали, Милен Кукошаров – пиано, Васил Вутев – барабани, Борислав Бояджиев – перкусии, Владислав Мичев – тромбон, Венелин Георгиев – саксофон, Георги Стойков – тромпет, Евден Димитров – бас, Волен Милчев – вокали и Ангел Дюлгеров – китара. Зад пулта за настроението ще се погрижи небезизвестният DJ Stephane Love.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)