Name_cover

Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски с общ джаз проект

22 април 2018

За първи път на клубна сцена ще имаме възможността да чуем на живо джаз проекта „Четирима господа пеят джаз“. Невероятна колаборация от музиканти, които дръзко се впускат в света на джаза и умело ще ни омагьосат с едни от най-известните джаз стандарти!

30739674_10212046253132956_8121460377058803712_n

Концертът „Четирима господа пеят джаз“ ще събере заедно едни от най-добрите български певци – Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски. Всеки един от тях познаваме добре от сцената и различните музикални жанрове, в които се изявяват – поп, рок и джаз. Обичани от публиката и изключителни професионалисти, четиримата вокалисти приемат поканата на Пловдив Джаз Фест да участват в този специален проект, който ги поставя в друг музикален контекст. След нечувания успехна фестивала, днес вече може да ги чуем и на сцената в Sofia Live Club.

Всички песни в програмата са аранжирани специално от Мирослав Турийски, а с четиримата певци на сцената ще бъде Октет Пловдив – Димитър Льолев (алт саксофон), Венелин Георгиев (тенор саксофон), Мартин Ташев (тромпет), Владислав Мичев (тромбон), Николай Карагеоргиев (китара), Мирослав Турийски (пиано), Александър Леков (бас) и Кристиан Желев (барабани).

В последните години все повече световноизвестни поп и рок артисти посягат смело към джаза и впечатляват с изпълнения на едни от най-прочутите стандарти. Резултатът често е вълнуващ и интересен, а такъв пример са Тони Бенет с Лейди Гага и Хърби Хенкок с Pink и Seal.

На 3-ти май ще бъде вълнуващо и истинско, така че заповаме обратното броене и взимаме своя билет за това музикално приключение!

БИЛЕТИ за концерта ще може да се закупят на предварителна продажба в мрежата на Еventim.bg на цена от 15 лева и на място в деня на концерта 20 лева.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)