Кралското семейство

Островът в шок от решението на принц Хари и Мегън да напуснат Кралското семейство в посока САЩ

10 януари 2020

Желанието на принц Хари и половинката му Мегън Маркъл да напуснат Кралското семейство завари в шок цяла Великобритания, а успя да изненада дори и световните медии.

Породените дискусии около решението доведоха дотам, че херцогинята на Съсекс замина обратно за Канада, където семейството посрещна Коледните празници, като се очаква съпругът й да стори същото след броени дни.

Принц Хари и Мегън Маркъл

Все още ясна информация за това каква ще бъде тяхната роля в британската Кралска фамилия няма, като кралица Елизабет II, принцът на Уелс и херцогът на Кеймбридж започнаха да търсят удовлеторяващо решение веднага, след като са били информирани за плановете им.

Според източник от двореца в Лондон, дори и те са останали изненадани, тъй като принц Хари и Мегън не са обсъдили с никой желанието си, а са го заявили директно чрез страницата си в социалната мрежа Instagram.

Обобщено, двойката възнамерява да бъде „финансово независима и да поделя времето си между Великобритания и Америка, като продължава да почита кралицата и да изпълняват службата си към нея, към обществеността и към каузите си“.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)