HOTEL DE 5 ESTRELLAS PARA GATOS EN MALASIA

Отвори врати първият петзвезден хотел за котки в света

10 февруари 2017

Спа и персонални услуги, контролирана температура по стаите и уреждане на „запознанства“ за женски котки са сред най-луксозните предложения на Catzonia в Малайзия – първият в света петзвезден хотел за котки.

ad_234178006

Мъркащите гости се радват на обслужването на обичащ животните персонал, който се грижи за гостите в разполагащия с 35 спални хотел в малайзийската столица Куала Лумпур. Услугите са предназначени за угаждане на домашни любимци, докато собствениците им са далеч.

ad_234178073

Котките могат да бъдат настанени в една от четирите категории стаи, включително VVIC (много, много важна котка), които са най-луксозните предлагани в хотела.. Стаята за VVIC може да побере до 10 възрастни котки (или една майка и котенцата си) и се предлага с три „кингсайз“ легла, мини-игрище, както и отделна тоалетна.

ad_234178075

Другите стаи, които са предназначени за настаняването на между три и седем котки, са обзаведени с „кралско“, „двойно“ и „единично“ легла. Храненето и почистването на покоите на мъркащите гости се извършва три пъти дневно.

ad_234178076

Някои от стаите имат душове и, колкото и да е странно, оборудване за ползване на Wi-Fi, докато всички стаи са оборудвани с климатик.

ad_234178074

Стаите за VVIC и VIC (много важна котка) вървят с видеонаблюдение, което позволява загрижените собственици на котки да наблюдават своите домашни любимци по 24 часа на ден, използвайки приложение към телефоните си.

ad_234177931

На котките също така се предлагат услуги като „медикаментозно обслужване“, при което се използва специален шампоан, който да помогне за излекуване кожата на котките и изчистване на бълхите.

ad_234178072

Гостите на котешкия хотел има огромни опции за престой – от три часа до една година, като цената в Catzonia е около 6 щатски долара на ден. /БГНЕС

снимки: EPA/FAZRY ISMAIL

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)