Отиде си Явор от Gravity Co

06 април 2019

Вокалистът на легендарната българска група Gravity Co. Явор Захариев си отиде от този свят, малко преди да навърши 39 години. Музикантът е починал вчера в „Пирогов“, след като няколко дни се бореше за живота си в реанимация.

Както вече писахме, той бе приет в спешното болнично заведение в сряда, 3 април, в тежко състояние, след като малко преди това бе открит в безпомощно състояние в дома си. Явор бе намерен от близките си с фрактура на носа, охлузвания и редица травми по тялото, като е престоял часове сам на тавана в къщата си.

Явор Захариев от Gravity Co

На 22 април, Явор щеше да навърши 39 години.

Освен външните наранявания, певецът е имал и вътрешни увреждания, които не са свързани с инцидента. Според полицията, не става дума за взлом и нападение, а за употреба на наркотици, вследствие на които той е пострадал при падане. Съвсем наскоро Захариев призна пред медиите, че три години е бил в комуна в Хърватия, където се е борил с наркотичната си зависимост.

В късната петъчна вечер пък, почитатели на изпълнителя се събраха в столичната градинка „Кристал“, където със запалени свещи изписаха името му в негова памет. Екипът ни също изразява съболезнования на близките му!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)