Porto Elea

Откриват с круиз „Лято 2017″ в Порто Елеа

18 май 2017

Да се докоснеш до дивата природа,прегърната от маслинова гора и море, и посрещнеш с горещо ароматно кафе убийствения изгрев на слънцето от собствената си снежно бяла вила – това неповторимо удоволствие можете да изпитате само на едно място, на полуостров Ситония, Халкидики на втория ръкав, в едно истинско и романтично място, наречено Порто Елеа – залива на маслините,където от 22-25.05 следващата седмица откриват летния сезон 2017.

Мястото е запазен природен резерват. В единия от заливите умело намират пристан ВИП вили,мобилни къщички и хотелска част,която преди 2-3 век е обитавана от монаси,намирали подслон преди пътя си до светата обител Света гора. Запазени са автентичните прозорци,каменния под,дори в двора има чешма от която на времето е текла светена вода.

Порто Елеа - едно райско кътче за ценителите./сн: Прес инфо

Порто Елеа – едно райско кътче за ценителите./сн: Прес инфо

За да почувстват силната положителна енергия на магнетичния залив тук ще пристигнат световно известната диетоложка Енджи Касабие и Мистър Ливан Рабих Ел Зейн от Бейрут, Ливан, стамотолозите на Силвестър Столоун д-р Венета Павлова и Валентин Павлов, Евита Базакоу и Сиридон Довас – собственици на детските слънчеви очила KiETLA, собственикът на Biad premium club Димитър Иванов и Александър Стефанов, популярния моден директор Атанас Лазаров, собственикът на лайфстайл телевизията на България In Life TV Весела Барбукова,Паола Апси,Дилян и Биляна Сърбови, Йордан Чорбаджийски търговски директор на „Черноморско злато“ Поморие, Sаmеr Hаdj Otmаn Samer BBQ house, Мария Бонева Sofia Fashion week и CodeFashion Tv, тв чара Деси Цонева и Мисис България Алекс Милтенова.

На връх 24 май Празничния ден ще отбележим в програмата атрактивен круиз с кораба „Свети Георги“ и обиколка на Светите места – Света гора и Атон. Ще имаме възможност да разгледаме монашеската република и около 8 внушителни гледки и манастири,включително и руски с внушителни златни камбанарии,гордо споделя организатора и главен виновник за обиколката Атанас Лазаров. Вечерта е планирана да бъде изцяло българска с дегустация на българската ракия Burgas 63 носител на множество международни награди и вината на Black Sea gold Pomorie.

Порто Елеа предлага страхотни възможности и за любителите на круизните обиколки./сн: Прес инфо

Порто Елеа предлага страхотни възможности и за любителите на круизните обиколки./сн: Прес инфо

Тук нашите гости могат освен да се насладят на първите слънчеви лъчи на плажа, но и да се гмурнат в тюркоазно синьото Егейско море,споделя генералния мениджър на Порто Елеа Димитър Димитров. Под водата може да станете свидетели на спиращите дъха гледки,които се променят всеки час. Енджи Касабие,Рабих Ал Зейн – Мистър Ливан 2014 и Марио Тарейн са инструкторите,които ще имат време сред природата да преподават духовни практики,медитация и йога.

Стоматолизите на Силвестър Столоун д-р Венета и д-р Валентин Павлови ще имат пък открита среща лекция с гостите на комплекса, за да споделят най-ценното за денталното здраве,практични съвети за изящната ни усмивка. Гръцката млада надежда Ламброс Гонзалес Памела Апси и Пламена Петрова от Мюзик айдъл ще забавляват с гостите в комплекса.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)