Христо Стоичков

Откриха изложба за Христо Стоичков в Стара Загора

10 август 2017

Стара Загора ще бъде домакин на впечатляваща ретроспективна изложба с уникални фотографии на носителя на „Златната топка“ Христо Стоичков. Ексклузивните кадри, запечатали едни от най-великите моменти от звездната кариера и живота на Камата, ще бъдат изложени пред сградата на Общината от 9 август до 20 септември, когато е и грандиозната футболна среща между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Стоичков и приятели.

Експозицията беше официално открита от големите футболни легенди на Стара Загора тази сряда (9 август), пред Общината в „града на липите“. Специално за повода, точно в 10:00 часа се събраха именити звезди от близкото минало, сред които Петко Петков, Ивко Ганчев и Васил Драголов.

Снимка: Прес инфо

Снимка: Прес инфо

 

На откриването присъстваше почти цялото ръководство на Община Стара Загора, както и редица обществени личности. Всеки желаещ да разгледа ретроспективната изложба на великия номер 8 в Стара Загора, може да го направи в периода от 9 август до 20 септември. Изложбените пана са позиционирани пред сградата на Общината, в зоната на главната пешеходна алея.

Достъпът до експозицията е свободен. Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“ е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. Начало 20:00 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim, както и на специалната каса пред Община Стара Загора/BGNES.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)