SeeWines

Частно сомелие в най-новото място за винена култура в София – SeeWines

12 декември 2018

На 7-ми декември в София отвори врати най-новото място за винена култура и изкуство – Галерия SeeWines.Млад български екип, воден от страстта си към виното, стартира дейността си няколко месеца по-рано с богато онлайн портфолио, наброяващо над 750 винени предложения от целия свят.

С откриването и на галерията се реализира желанието на екипа да предложи на българския пазар най-съвременна търговия и услуги, свързани с виното. Те вярват, че това е бъдещето и древен продукт като виното няма право да изостава. Повече избор, повече услуги, повече съдействие при пазаруването, повече информация – това са неща, които ще го направят достъпно дори онлайн.

SeeWines

В най-скоро време SeeWines предвиждат да развиват и друга уникална услуга – Частно Сомелие. За редовните любители на доброто вино, това е начин то да присъства винаги на масата им без грижа по планиране, съхраняване и доставка навреме. За клиентите остава само удоволствието от пиенето и споделянето.

Значим аспект от дейността на фирмата е и инвестицията в биодинамично лозарство и винопроизводство. Хората от SeeWines вярват, че минималната човешка намеса е ключов елемент за постигане на вино с характер и собствен отличим вкус.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)