Откровено с еротичната танцьорка Стела Тейлър

09 януари 2018

Поговорихме си откровено с еротичната танцьорка и модел Стела ТейлърСекссимволът на 2017-та година е и най-желаната българка за корица на известно еротично издание. Получавала е покана цели 5 пъти, но всеки път отказвала. Красавицата покорила българската сцена е добре известна и извън граница с изявите си в Германия, а от скоро е и номинирана за най-просперираща млада звезда в съседката ни, Македония. Участва в много видеоклипове на известни изпълнители у нас и в чужбина. Снима горещи фото сесии и превръща еротиката в изкуство.

st6
Споделя, че танците я влекат от най-ранна детска възраст и след като ходи на всевъзможни курсове, балет и актьорско майсторство, избира професията на танцьорка и сформира собствен балет. Току що навършила пълнолетие изпраща свои снимки в нощен бар, в Германия и заминава съвсем сама, без да познава никой и без да говори чужд език. Късметът и проработва и за кратко време се превръща в звездата на заведението. Научава английски за само един месец и добива увереност, че не е сгрешила в изборът си. Сега определя тази своя авантюристична постъпка като детинска лудост и споделя, че едва ли би се осмелила да я повтори. За перфектната си фигура разчита основно на танците на пилон, които казва, че са перфектният фитнес извайващ грациозно тялото.

st 3
st9
Получавала е и доста неприлични предложения, някои от които сериозни суми, но твърди, че до сега не се е подала на изкушението за лесно забогатяване. Не се смята за „мъжемелачка“ и определя себе си като „добро момиче“. Смята, че още и е рано за семейство и откровено признава за връзката, която е имала с красавеца „Мистър Малта“. Никак не я натъжава факта, че вече е приключила и намеква, че той е, който е изгубил от това. Свежа, млада и провокативна Стела Тейлър е решена да продължи напред и нагоре в стремежът да наложи еротичните танци, като изкуство. А ние от In Life TV и желаем успех!
Приятно гледане!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)