Отличието „Продукт на годината“ дойде и в България

29 април 2017

Тридесет години след създаването си, престижното отличие „Продукт на годината“ дойде и в България. Главният виновник за това е Ралица Бехар и екипът й от професионалисти, които доказаха, че и у нас може да се обърне внимание върху оценката на потребителите и динамичната маркетингова среда.

 

Представителя на "Продукт на годината" за България - Ралица Бехар     снимка:InLife

Представителят на „Продукт на годината“ за България – Ралица Бехар снимка:InLife

Наградата и в последстие „етикет“, с който се удостояват заслужилите продукти в множество категории е основана през 1987-ма година във  Франция и церемоните по награждаването се провеждат от тогава до днес в редица страни, към днешна дата – в 37, от Австралия през Бразилия до Канада, Индия, Румния, Холандия, Турция, Великобритания, САЩ.

Сотир Немов от Си Комерсиал 7 получава награда си

Сотир Немов от Си Комерсиал 7 получава награда си


Продуктите и услугите, които кандидатстваха за „Продукт на годината“, трябваше да демонстрират иновация в своята категория. Тя може да се съдържа във функцията, дизайна или опаковката на продукта. Кандидатствалият продукт/услуга може да бъде напълно нов(а) на пазара или да бъде добавена полезна иновация към вече съществуващ продукт/услуга, като нова съставка, нова формула и т.н. При услугите това може да бъде или нова, или подобрена версия на вече съществуваща услуга.
Не е задължително иновацията да е революционна, достатъчно е да прави живота на потребителите по-добър и по-лесен.“ – това сподели пред камерата ни самата Ралица Бехар.

Победителите в първото издание на "Продукт на годината"

Победителите в първото издание на „Продукт на годината“

В първото издание на „Продукт на годината“ бяха отличени 19 продукта и услуги, като в категория „рула“, приза грабна фирма „Си комерсиал 7″ за серията рула „Свежест“ – сладко изкушение без консерванти, без изкуствени оцветители, без ГМО, с ниско съдържание на мазнини и с до 70% свеж плод. 

Докато постигнем това, коеото искахме, направихме множество опити и изхвърлихме над 50 тона продукция, но усилията си заслужаваха.„, сподели изпълнителният директор на Си Комерсиал 7, г-н Сотир Немов. Той и част от неговия интернационален екип, заедно се качиха на сцената, за да получат почетното отличие.

репортер: Калина Станева
оператор: Антон Хариев
постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)