Шерлок Холмс филм

Отложиха премиерата на „Шерлок Холмс 3″

14 март 2019

Феновете на една от най-успешните съвременни екранизирани поредици в киното  – тази за Шерлок Холмс ще трябва да почакат още малко за премиерата на третия епизод от сагата. В нея отново ще видим Робърт Дауни Младши като великия детектив и Джъд Лоу като верния му помощник, доктор Уотсън, но това ще се случи едва през декември 2021 година.

Иначе първите две части, в които те разследваха криминали случаи в последното десетилетие на 19 век, се оказаха изключително успешни и дори изненадаха доста от критиците си с печалбата си. Първият – Sherlock Holmes се появи през 2009 година, а продължението – Sherlock Holmes: A Game of Shadows през 2011-та и при бюджет от малко над 200 милиона долара общо, регистрираха приходи от над един милиард в световния боксофис.

Шерлок Холмс филм

И двата филма бяха режисирани от бившия съпруг на Мадона – Гай Ричи, който с работата си затвърди доброто си име в бранша. Точно той ще се завърне и за реализацията на третата част, в която ще видим освен Робърт Дауни и Джъд Лоу, и чаровната Рейчъл МакАдамс. Първоначално епизод 3 се очакваше да се появи през декември догодина.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)