Офицерският бал в Крим фокусира вниманието на световните медии (видео)

20 юни 2019

Стотици командири от ВМФ на Русия и техните добре облечени партньорки присъстваха на годишния Бал на офицерите в Севастопол по случай „петата годишнина от връщането на Крим в състава на Русия“. Стотици добре облечени гости се събраха в стара военна база с изглед към Севастопол в неделя, за да почетат събитието, пише в. „Дейли Мейл“.

Военни аташета от 15 страни, включително Венецуела, Сирия и Армения, се присъединиха към морските офицери, съпругите им и цивилни двойки по време на събитието.

Русия твърди, че е анексирала Крим през 2014 година в резултат на референдум, произведен, след като Виктор Янукович – близък съюзник на Москва, бе свален от власт в резултат на протести.

Анексът не е признат от ООН, която смята, че присъствието на Русия в Украйна е окупация. Балът също беляза 236-та годишнина от основаването на Севастопол и 220 години от раждането на руския поет Александър Пушкин.

Официалните празненства по случай анексирането на Крим се състояха през март, когато Путин долетя от Москва, за да открие две нови електроцентрали на полуострова.

Балът се е подготвял в течение на 3 месеца. Празненствата са включвали паради, концерти и танцови изпълнения. Темата на празненствата тази година е била „Звезда на завладяващото щастие“.

Като цяло 150 офицерски и 130 цивилни двойки са участвали в танците, състояли се в Михайловская батарея над Севастопол.

На Запад се обидиха на „своите дебелани“ и се възхитиха от красотата на рускините на бала  

Материалът за Големия офицерски бал в Севастопол предизвика бурна реакция сред читателите на Daily Mail. Потребителите са останали поразени от красотата на рускините и признават, че видът на стройните и елегантно облечени момичета без татуировки е бил за тях „глътка св2еж въздух“.

„Не са като американките. Те от глада до пети са в татуси, като затворници, и не могат да се обличат“, пише lives matter.

Потребителят Mzungu отбелязва, че в Русия и другите страни от СССР има много „симпатични жени, нлади и стройни“. При това той нарича своите сънароднички „пияни дебелани, изрисувани с татуировки“.

„Изглежда, че добре си прекарват. Да можехме и ние да сме там“, пише Frances.

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)