Кийт Флинт

Официално: Кийт Флинт се е самоубил чрез обесване

13 март 2019

Ако до този момент е имало някакви съмнения относно трагичната кончина на Кийт Флинт, то те вече официално са разсеяни. Британските следователи потвърдиха, че около смъртта на фронтмена на The Prodigy няма мистериозни обстоятелства и става дума за самоубийство.

Разследващите в графство Есекс, където живееше музикантът, поясниха, че извършената аутопсия е показала, че той се е обесил. Резултатите от психологичната експертиза ще бъдат представени по-късно.

Кийт Флинт и съпругата му Маюми Кай .

Кийт Флинт и съпругата му Маюми Кай .

Това само потвърждава думите на неговия приятел и колега в групата Лиъм Хаулет, който в първия си пост в социалните мрежи беше категоричен, че Кийт е сложил сам край на живота си.

Все още не е оповестено каква е причината, довела до това решение на Флинт, но е редно да споменем, че през миналата година той се раздели със съпругата си, японската диджейка Маюми Кай и според близките му, е приел много тежко случилото се.

Според слухове, само дни преди самоубийството Кийт Флинт е молел бившата си половинка да се съберат отново, но това така и не се е случило.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)