Очаквайте Епизод 11 Женева, БезГранична вяра (трейлър)

23 септември 2018

След кратка лятна почивка, църковният календар отново насища дните ни с празници, а Вярата – с предизвикателсва. Време е за Сезон 2 на сериала БезГранична вяра, посветен на българските църковни общности зад граница.

БезГранична вяра,Женева

БезГранична вяра,Женева

Поредицата се реализира от екипите на In LIFE TV и Западно и Средноевропейска мирополия на Българската Православна Църква. След изключително успешен Първи сезон, време е да се впуснем из Европа отново, за да ви представим още български общности и църкви, техния живот, патриотизъм и Вяра! За да усетим всички ние, че живеещите зад раница близо 2 милиона българи носят в сърцата си България. Те са заедно, заедно танцуват народни танци и заедно се молят в църквата!

 MON_4027

MON_4101

Вдъхновени от наградата „Продукция на 2018 година“, която сериалът получи в края на лятото, ще се опитаме да отговорим на предизвикателството и да предавим още и още градове из Европа, където съдбата е отвела много българи.

Връчване на наградата Продукция на 2018 година на сериала БезГранична вяра

Връчване на наградата Продукция на 2018 година на сериала БезГранична вяра

Още по темата: БезГранична вяра, защото има „само един път“ Родина

Стартираме Сезон 2 с Женева и в това няма нищо случайно. Зрителите ще видят  как се основава църковна община, как се запалва пламъка на вярата и с колко мечти и очаквания българите в швейцарския град основават своя Храм.

Очаквайте Епизод 11 – Женева на сериала БезГранична вяра!

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)