Очаквайте кулинарното шоу KePasa с Мариела Нордел! Само по In LIFE TV!

27 ноември 2015

Мариела Нордел едва ли е име, което се нуждае от особено представяне. Като се започне от факта, че има близки, почти родствени отношения с кубинските диктатори Фулхенио Батиста и Фидел Кастро (по бащина линия), преминем през званието Бизнес дама на годината“ (за 2013 г.) и завършим с представянето й в родното издание на реалити шоуто Master Chef, в което ни убеди, че безспорно бе най-яркият участник.

Е, именно върху последното й амплоа ще наблегнем и ние, за да ви представим с нескрито удоволствие най-новия ни съвместен проект – ежеседмичното кулинарно шоу „KePasa с Мариела Нордел“.

Очаквайте кулинарното шоу KePasa с Мариела Нордел! Само по In LIFE TV!

А какво ви очаква само… Ще снимаме „кулинарната дива“ от специално подготвено студио в имението й в Холандия, ще препускаме по европейските пазари и гурме ресторанти, ще готвим с известни личности, ще създадем Клуб KePasa! Ще излъчваме кулинарното шоу на три езика – български, английски и испански и…  Ще готвим заедно, ще споделяме кулинарни тайни и всичко това гарнирано с леко пиперливото и неповторимо чувство за хумор на Мариела, гарантиращо и много, много забавление в добавка към изисканите специалитети.

mariela9

Не пропускайте! Само по IN LIFE TV!

Хм, то май стана време за вечеря, а?!

Оператор: Кунчо Поляшки, Симеон Симеонов
Постпродукция: Симеон Симеонов

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)