Очаквайте скоро новата Национална телевизия „Българе“!

17 януари 2019

Очакването почти приключи. Съвсем скоро в родния ефир ще се появи най-новата Национална телевизия „Българе“ – телевизия в подкрепа на българския дух, култура, история, изкуство, традиции и фолклор.

След като на 2 октомври 2018 г., създателят и продуцентът на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ Христо Димитров обяви създаването й, дори и до този момент тече трескава подготовка по реализация на концепцията й, изграждане на образа и ключовите послания на телевизията.

ансамбъл „Българе“

Още по темата: Христо Димитров обяви създаването на новата Национална телевизия „Българе“

Почитателите на креативните проекти на Христо Димитров с нетърпение очакват старта й. По думите на Димитров новата телевизия ще има каузата да представя всичко добро, случващо се в България. Програмната схема на медията е в изграждане и до една година телевизията трябва да функционира според пълния първоначален замисъл.

Телевизия Българе има за цел Второ Българско Възраждане!

Българе

На фона на комерсиалните, скандалните и деструктивни медии, телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще бъде като остров на позитивизма, патриотизма, духовността и възпитание в любов към България и хората.Основната цел на медията е съдействието за изграждане на една единна, стабилна, успешна, позитивна и красива България!

Тримата тенори

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще създава български формати на представяне, ще популяризира българските артисти и творци, ще подкрепя българските производители и търговци, ще възпитава българските деца в почит и любов към страната ни, ще подпомага с идеи и решения местното и държавно управление и ще се бори срещу всички, които искат под каквато и да е форма да пречат на развитието на България.

О'Шипка на Българе - Жеравна 2017

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ няма да защитава политически интереси, няма да се занимава с интриги и черен PR, няма да лансира чужда култура и чужди интереси, освен в случаите, когато е в полза на България.

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще е духовна телевизия – тя ще утвърждава вярата в Бога и християнските ценности, без да толерира религиозните конфликти и да създава граници между вярващите. Тя ще е медия на вярата, на надеждата и на любовта.

46377001_2014832652150861_2289976545323778048_nТелевизия „БЪЛГАРЕ“ ще се бори за една по-добра България, за един по-добър свят.
Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще подкрепя развитието на българския фолклор във всичките му сфери, както и българското изкуство, шоубизнес, дух, култура и традиции. Действено ще работи за постигане на високи творчески резултати сред подрастващите и младежите.

46398526_273274653332459_3345735199521505280_n

Освен изкуството, телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще подкрепя и развитието на българския спорт, особено масовия спорт сред младото поколение. Телевизията ще подкрепя и българската наука и изследователска дейност, особено историята, етнографията, фолклористиката и филологията.Тя ще е място за дебати по научни твърдения и тези на изследване на българската култура и на популяризирането й в целия свят.

Телевизия „БЪЛГАРЕ“ ще издирва и подкрепя гениални български деца от всички сфери на изкуството, науката и спорта и ще им дава възможност за развитие.

46373921_293783791345115_5330622866142527488_n

Телевизията ще подкрепя родното производство и ще се бори за увеличаването на потреблението на български стоки.

В телевизия „БЪЛГАРЕ“ няма да има нито една секунда без кауза за България и българския народ.

Всички ние с нетъпение очакваме старта й и пожелаваме много успехи в името на БЪЛГАРИЯ!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)