avtr-he-bg-03

Очакваме „Аватар 2″ след 2018 година

12 март 2017

Зрителите от цял свят ще трябва да проявят търпение, за да видят продължението на култовия филм от 2009 година „Аватар“. „Аватар 2″ ще излезе на екран едва след 2018 година.

Режисьорът Джеймс Камерън сам съобщи новината: „През 2018 година „Аватар 2″ все още няма да бъде готов, заяви световноизвестният кинотворец. Още не сме анонсирали датата на излизане на екран на продукцията.“

Камерън уточни, че се снимат едновременно много от продълженията на „Аватар“: „Ние не снимаме само „Аватар 2″, а също така три, четири и пет. Това е многосерийно начинание!“

По-рано режисьорът обяви решението си да снима четири продължения на първата лента. Предполагаше се, че първото от тях ще излезе на екран през месец декември 2018 година.

Американският научнофантастичен филм „Аватар“ дебютира на екрана през 2009 година и бе номиниран за „Оскар“ в девет категории. Златни статуетки получи в три от тях. Лентата е една от най-успешните в касово отношение в историята на киното. Приходите от нея са 2,7 милиарда долара, припомнят от БТА.

снимка: avatarmovie.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)