Очила и космати обувки – нов сезон, нови тенденции

19 септември 2014

След ревю на Dsquared2, винаги ни обзема чувство на възхищение от атракциите, които братята Кийтън създават при всяко шоу. За вчерашното си ревю в Милано дизайнерите построиха цял един апартамент точно на подиума – в средата, на който моделите дефилираха.

Очила и космати обувки – нов сезон, нови тенденции

Очила и космати обувки – нов сезон, нови тенденции

Отново трябва да признаем, че Дийн и Дан винаги успяват  да изненадат своите фенове и гости. Остава загадка откъде този дует черпи идеи, за да създава изключителни колекции и да показва все по-високо ниво.

6

1

А самата колекция е вдъхновена от историята на култов нощен клуб  в Ню Йорк- Club 54. Основните атрибути за всички жени през следващия топъл сезон са очилата с черна пластмасова рамка и големите еднотонни кожени чанти. В допълнение новият сезон идва с  нова нетрадиционна тенденция – пера и пак пера, пришити върху  чанти, колани, поли и обувки.

9

8

За следващото лято Дийн и Дан залагат на обемни поли, панталони и дънки, а връхните дрехи, точно наопаки, са стеснени и следват фигурата. За колекцията са подбрани само ярки цветове, като доминиращи са зеленото и синьото.

29

35

Между другото, именно тези два цвята ще бъдат модерни през 2015 г., тъй като бяха многократно използвани в колекциите на водещите модни къщи.

Снимки: Dsquared2

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)