"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals

Още едно дете?

24 септември 2015

Скоро семейството на Анджелина Джоли и Брад Пит ще се увеличи с още един член: актьорите се подготвят да осиновят малък бежанец от Сирия.

Според изданието RadarOnline, Анджи се опитва да убеди съпруга си да вземе вкъщи трима сирийски братя – сираци, които тя е срещнала по време на едно от посещенията си в бежански лагер. Момчетата са споделили със звездата, че майка им е била убита в атентат, а баща им бил мобилизиран от военните. Пит, обаче, отказа предложението на Джоли, защото идеята на съпругата му никак не му харесала:

„Да възпитаваш девет деца, вместо шест е прекалено много за него. Брад не е сигурен как ще се отрази появата на още три деца на останалите. Анджи се отказа да спори - тя разбра, че няма да се получи.“,

- Сподели източник, близък до звездната двойка.

1C8129A4

Въпреки това, да приеме още едно дете в семейството си Брад все пак се е съгласил, но осиновяването е дълъг и сложен процес. Ето какво разказа същият този вътрешен източник:

„Процесът на осиновяване е много дълъг. И ще изисква най-малко още четири до пет месеца, преди детето да може да се установи в САЩ.”

Тук е мястото да припомним, че слуховете, че Анджелина Джоли и Брад Пит искат да осиновят дете от Сирия, се появиха в медиите през февруари.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)