Митко Павлов

О, не! Митко Павлов пропя

30 май 2017

Вярвате или не, Митко Павлов пропя. Популярният и доста колоритен водещ, който познаваме както от телевизионния, така и от радио ефира, записа парче с Явор Русинов.

Двамата вече се оформиха като успешен тандем в последните години, а сега се опитват да покажат, че могат да се справят и в музикалния бизнес. Песента носи името I Feel Alright и е плод на усилен 3-годишен труд в колаборация с международно признати експерти в областта на съвременната… медицина.

Явор Русинов/сн: My Sounda.Actualno

Явор Русинов/сн: My Sounda.Actualno

Композицията набляга на „човешкото в човека, като утвърждава свободата на мисленето, духа и личността като такава“, коментират Митко и Явор. В същия стил, двамата уточняват, че клипът на парчето тепърва ще се случва под вещото ръководство на популярния режисьор Антон Корбин, който в момента работи по проект на U2 и е на премиера в Кан, но в главата си вече има готова идея за „убийствен клип“.

Дуото разкрива още, че I Feel Alright е пускано в откриващите семинари на Панджахван, Йога мастър клас, в лагер Пандахвути в Североизточен Пенджап и отзивите на всички курсисти са одухотворяващи.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)