Памела Андерсън заклейми порноиндустрията

02 септември 2016

Легендарната спасителка на плажа Памела Андерсън написа статия срещу порното. Съавтор е равинът Ботеах Шмуэел, а текстът е публикуван във вестника The Wall Street Journal. Двамата дори приравняват феновете на еротичните филми към наркоманите, а индустрията към обществена заплаха.

„Трябва ни честен диалог за вредата от визуалната индустрия върху възрастните хора. Трябва да се говори за това заради благополучието на общностите, семействата и отделните личности“, пишат те. Повод за медийната нападка бе сексскандалът с Антъни Винера – политик и бивш мъж на помощничката на Хилъри Клинтън, който разпространи свои неприлични селфита, на едно от които присъства дори 4-годишният му син.

Може би с годините моралните ценности на холивудската звезда растат, тъй като самата тя беше намесена в подобна история, когато през 1995 година изтече нейно сексвидео с тогавашния й съпруг Томи Лий. А и позира гордо гола на цели 15 корици за мъжкото списание Рlayboy, които може да видите в горното видео.

За последно Памела Андерсън се разголи миналата година, когато обяви, че напълно е оздравяла от хепатит С и след лечението няма никакви  негативни странични ефекти. Това съобщи самата тя в социалната мрежа, като изрази радостта си снимайки се гола.

Под фотоса Памела написа, че се е излекувала благодарение на бога и се чувства много радостна. Холивудската легенда се бори с коварната болест от 2002 година, а според лекари се е заразила от своя бивш Томи Лий.

Бракът между двамата продължи от 1995 до 1998 година и често бе съпровождан със скандали. По време на това съжителство Памела Андерсън е прихванала болестта от една общо използвана игла за татуировки.

снимка: speakerscorner.me

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)