20200529-pam-post

Памела Андерсън призна, че иска да се омъжи отново, независимо от последния провал

29 май 2020

В началото на тази година, 52-годишната Памела Андерсън силно изненада обществеността, когато тайно се омъжи за стария си приятел, 74-годишния продуцент Джон Питърс. Този брак обаче не продължи дълго – 12 дни след триумфа, Памела и Джон се разделиха. Но въпреки мимолетния и неуспешен брак, моделката признава, че още би искала да се омъжи.

Още веднъж. Моля те, Боже, само веднъж. Само един!
- каза тя в интервю за The New York Times.

Памела Андерсон и Джон Питерс

Андерсън говори за безславния си последен брак:

Не съм бил женена. Не. Аз съм романтик. Мисля, че съм лесна мишена. Мисля, че хората просто живеят в страх. Не знам какво беше всичко това, но мисля, че страхът изигра голяма роля. Това беше просто малък момент. Миг, който дойде и си отиде. Нямаше сватба, нямаше брак, нямаше нищо. Сякаш това никога не се е случвало. Звучи странно, но така е,
- сподели Памела.

Памела Андерсон с сыновьями Диланом и Брэндоном

Тя сподели, че кратката афера с Питърс се е случила след пътуването й до Индия, където тя прекарала три седмици в аюрведичен център, медитирала и пречиствала кармата си.
Раздялата на двойката, заслужава да се отбележи, беше скандална. Питърс каза, че преди сватбата с Андерсън е изплатил дългове в размер на 200 хиляди долара, но самата звезда отрече това. Оказа се, че бракът на двойката не е признат за законен: не е регистриран законно.

Първият съпруг на Андерсън беше Томи Лий, от когото роди двама синове: Брандън и Дилън. Вторият й съпруг беше Кид Рок. А третият й съпруг беше Рик Саломон (тя се омъжи за него два пъти).

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)