Панирана моцарела

Панирана моцарела

04 септември 2015

Необходими продукти:
6 малки топки сирене моцарела
6 яйца
1 китка пресен босилек
галета
брашно
олио

Начин на приготвяне:
Посолете леко сиренето и го оставете добре да се отцеди. Разбийте яйцата. Оваляйте моцарелата в брашно, след това в яйце и после в галета. Запържете в горещо олио. Сервирайте сиренето горещо, посипано с листенца босилек. Към ястието предложете бяло вино.

снимка: guidecucina.pianetadonna.it

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)