Папагали от 3 континента на изложба в Стара Загора

15 октомври 2017

В продължение на месец до 15-ви ноември 2017 в Mall Galleria Стара Загора всички любители на животните могат да се насладят на международна изложба на папагали от 3 континента, информират от Profile international. Официалното откриване е на 15 октомври от 11.00 часа в на ниво Нула в мола, а за нетърпеливите вратите ще отворят още в 10:00ч сутринта.

В изложбата „Macaw Garden Show“ са включени над 35 вида пернати: седем вида Ара, четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици. Това са Хиацинтовата Ара – Джулс (както казват децата „Синия папагал от филма РИО“), Токо Тукана – Рафи и Златния папагал – Съни. Фактът, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни, прави изложбата още по-вълнуваща. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася и интериорa, който Ви кара да се чувствате като в истинска джунгла.

Папагали изложба

Организаторите ще позволят на всички посетители да се снимат за спомен с пернатите приятели, а също така биха могли и да си поговорят с тях. Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелване на един говорещ папагал от вида Кралско Жако. Както споделят организаторите от Macaw Garden Show: „Сигурни сме че тази година, най-желания от децата на Стара Загора домашен любимец, ще бъде папагал добавят виновниците Пламен Ковачев и Калин Влаев. Тук ще можете да видите папагала Жорко,популярен с „Аз съм българче“, Рио – I love u, и много нови изненади специално приготвени за най-малките деца от града на поетите и липите.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)