Папи Ханс и Тита шокираха с детска песен със садо-мазо клип (18+)

26 юли 2019

„Новото видео на Папи Ханс и Тита – ‘Ти Гониш’ граничи буквално с порнографията“, това е всеобщото заключение на меломаните едва 24 часа, след като скандалният клип се появи в интернет пространството.

papi1

Той е на път да счупи както рекорд по гледаемост, така и по всеобщо неодобрение. Гледанията му вече са 250 000, а коментарите над 2000, всичките отрицателни, но както се казва, лоша реклама няма. На един от кадрите мускулест гол младеж с глава на заек пее „Онче бонче, ще съм твоето конче“ – рефрен, който дори и невръстните асоциират само с едно нещо.

И текстът, и музиката са на Папи Ханс, а феновете са категорични, че явно след като предишната му песен „Твой“ не предизвиква нужния интерес, той отново се е върнал към доказаната формула да скандализира. Не по-позитивна роля в клипа има и тийн идола Тита, която също не е „прекалила“ с облеклото, но дори и „гърдите й не могат да спасят безумната комбинация от детски песни и сексуални закачки“.

Папи Ханс и Тита - Ти Гониш

Разбира се, дали границата на вулгарното е премината с хардкор садо-мазо визията на парчето, всеки може да прецени сам за себе си, а ние ще завършим със същото, което посочихме и по-горе – формулата „Лоша реклама няма“ отдавна е доказала ефективността си.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)