Homemade-juicy-spinach-chicken-pate

Домашен пастет от свински черен дроб със спанак и сметана

29 март 2019

Необходими продукти:
свински черен дроб – 700 г
спанак – 300 г (листа)
чесън – 2 скилидки
червен лук – 1 глава
кориандър
зехтин – 100 мл
заквасена сметана – 200 г
черен пипер
сол

Вижте още: Яхния от леща, картофи и спанак по марокански

Начин на приготвяне:
Сварете дроба в подсолена вода. Задушете в малко от зехтина спанака, чесъна и лука. Изчакайте ги да изстинат и ги прехвърлете в кухненски робот. Добавете подправките, останалия зехтин и сметаната. Смелете до гладкост и добавете сол на вкус.

Снимка: Myculinarystories.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)