eggplant-tomato-shot-1

Патладжани с моцарела и домати

30 април 2015

Необходими продукти:
2 бр. патладжани
2 бр. домати
250 г моцарела
босилек
сол

Начин на приготвяне:
Нарежете патладжаните на шайби. Посолете ги и ги оставете да си пуснат горчивия сок. След това ги измийте и подсушете. Наредете шайбите в намазнена тава и ги сложете в предварително загрята фурна за 15 минути на 200 С градуса. Нарежете доматите на колелца. Когато патладжаните се опекат, подредете зеленчуковите шайби, като между тях сложите и резени моцарела. Запечете на фурна за 10-15 минути при 240 С градуса.

снимка: jbeancuisine.wordpress.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)