Патрик Демпси се развежда след 15-годишен брак

Патрик Демпси се развежда след 15-годишен брак

26 януари 2015

Милионите фенки на един от най-сексапилните актьори на планетата – Патрик Демпси имат нов повод за радост. Звездата от „Анатомията на Грей“ съвсем скоро ще бъде отново свободен мъж, след като съпругата му Джилиан Финк подаде молба за развод след цели 15 години брак. Тя посочва като мотив за решението си „непреодолими различия“, без да уточнява какво точно се крие зад думите й.

Патрик Демпси се развежда след 15-годишен брак

Патрик Демпси се развежда след 15-годишен брак

48-годишната гримьорка желае също така съвместно попечителство върхи трите им деца – 12-годишната им дъщеря Талула и 7-годишните близнаци Съливан и Патрик, а отделно от това ще се бори и за издръжка, макар да твърди, че финансовото обезщетение ще използва изцяло за наследниците си.

Dempsey Family2).jpg

Иначе състоянието на 49-годишния Демпси се оценява вече на близо 40 милиона долара, като със сигурност предстои и сериозна съдебна битка, тъй като когато двойката узакони връзката си през 1999 г., не сключи предбрачен договор. Любопитно е да уточним, че това не е първи провален брак за холивудската звезда – „Д-р Шепърд“ бе женен за майката на най-добрия си приятел в детството и по-късно негов мениджър Роки Паркър от 1987 до 1994 г., въпреки факта, че тя по-възрастна от него с цели 27 години, но и след развода двамата запазиха добри приятелски отношения чак до смъртта й на 74-годишна възраст през април 2014 г.

Какво точно предстои пред един от най-сексапилните мъже на планетата?! Няма как да знаем, но със сигурност можем да посочим, че желаещи да попаднат в обятията му определено не липсват.

текст: Митко Попов
снимки: IBtimes.com, NYPost.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)