11 (5)

„Певец на годината” почете Тончо и Емил

13 април 2018

Гала – церемонията събра естрадния и бизнес елит

1 (3)

Жизнерадостни и темпераментни, изпълнителите от вокална група Трамвай N 5 станаха носителите на Голямата награда в гала-церемонията “Певец на годината 2018”. Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова връчи приза на „ватманите” в музиката Трамвай номер 5 и им пожела вечни успехи.

1 (49)

1 (54)

1 (47)

Петко Петков и неговите момичета грабнаха приза за вечни любимци на публиката, последвани от Сантра,

1 (60)

Християна Дънкова,

1 (103)

Кристина Димитрова,

1 (93)

ЕВА

1 (107)

и Тони Димитрова, чиято голяма награда за „Певец на годината 2018″ връчиха Митко Щерев и нотариус Милена Георгиева.

1 (16)

1 (13)

1 (27)

Сред звездите на вечерта бе и арменският изпълнител Артур Надосян, който взе приз не за своите гласови данни, а за собственото си звукозаписно студио, в което са записвали вече едни от най-големите български звезди. Призът бе връчен от бизнесдамата Мариана Печеян.

1 (66)

1 (65)

Починалият преди дни композитор Тончо Русев бе почетен със ставане на крака и едноминутно мълчание, а Кралят на българския поп Емил Димитров получи своето признание чрез специален диплом, връчен на сина му от бизнесдамата и диамантен спонсор на събитието Елена Кристиано.

1 (113)

Дарко Релушкоски получи награда Голямото завръщане, като представи новата си песен пред присъстващите.

1 (80)

1 (81)
Продуцентът и организатор на „Певец на годината“ лорд Евгени Минчев направи възможното българската музика да бъде почетена по най-елегантен начин, с поклон към ветераните и настоящите звезди.

1 (2)
Планет клуб предостави червен килим, по който се разходиха главните спонсори Цветелина Маймарова, Анелия Петкова, адвокат Айля Хасан, бизнесдамите Силвия Шонлебе, Камелия Терзийска, Нери Русева, Славка Каравелова, Ивана Скендерова, Биляна Екснер, повече от 250 представители на шоу бизнеса и медиите.

1 (156)

Сред много българска музика, всички обещаха да се видят догодина по същото време и станаха на крака при изпълнението на Джина Иванова на песен по музика на Тончо Русев, с което още веднъж бе напомнено за великия композитор.

1 (126)

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)