Новогодишна приказка

Певци, актьори и политици в благотворителния спектакъл „Новогодишна приказка“

30 декември 2019

Представители от Домовете „Надежда“ и „Зоната“, деца и младежи от Център „Чудеса“ и техни родители бяха своебразни домакини на на Благотворителния концерт-спектакъл „Новогодишна приказка”, който ще бъде излъчен в ефира на БНТ.

Техни гости бяха и вицепремиерът на Република България – Марияна Николова, председателят на синдиката на българските учители – Янка Такева, народният представител – Десислава Атанасова, заместник-кметът на София Албена Атанасова, артисти и изпълнители.

Сценарият пресъздаде емоцията на Новогодишната празнична нощ, в която всички заедно изпратиха с много емоции старата 2019 година, празнуваха и се веселяха за настъпването на Новата 2020 г. и с много вяра и надежда отправяха наздравици за мирна, плодотворна, успешна и щастлива нова година.

Новогодишна приказка

Празникът бе организиран от Столична община, Направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ и зареди всички с много настроение и усмивки в навечерието на Коледните и Новогодишни празници.

В програмата участваха много утвърдени и млади изпълнители в различни стилове: Веселин Маринов, Маргарита Хранова, Мими Иванова, Драго Драганов, дует „Мания“, дует „Шик“, Монти и Андрея, Дамян Попов, трио „Вива“, Емилия Валенти, Христо Кидиков, Владислав Славов, Формация „Бисквитките“, Галя Георгиева, група „Спринт“, група „Синдиката“, група “Атлас“, група „Хоризонт“, група ЖЕСТИМ, Балет Алиса, актьорите Красимира Демирова и Пламен Пеев.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)