image

Пенка кравата е гей!

14 юни 2018

Още преди дни исках да напиша нещичко. За гейовете, за парадите им и за кравите. По-конкретно – за кравата Пенка. Гейовете са ВИНОВНИ, ПАРАД-ират тука с извратеността си и глозгат душата на бедния българин, който тихо и кротко си псува и люпи семе. Семето на раздора. Те – педалите са страшна напаст да ви кажа, като кравата Пенка, преминаваща ‘секви граници. Или като човек, болен от рак, който трябва да чака лъчетерапия.
От телевизора само ни облъчват с лъчетерапия за тея гейове, които всъщност са пратени, за да всяват смут и страх в хетеросексуалното ни общество – ами ако „наклоностите“ им се предават по въздушно-капков път, ко ши прайм?
Облъчват ни тея гейове, без да чакаме… като едни близо 19 хиляди, болни от рак, които вече ще чакат да бъдат облъчени… за живот! Но това не е наш проблем, виж – гейовете са друга бира – те са огромен проблем. Току-виж приемат някоя Конвенция, с която да ни задължат да ставаме гейове или друга, с която да ни забраняват да си бием жените!

34782408_2243216179239412_6535853331498139648_n

Още една крава Пенка – актрисата Тилда Суинтън

Но това не е проблем, да си чакат болните, (ако имат време) аз за гейовете пак да кажа – „Върнете дъгата на децата, педерасти!“ – поне те да я имат, че други дори може и да не доЧАКАТ да я видят! А ти, скъпи съотечественико, моля те, сипи си една пърцуца, излай на жена си за салатата, шибни един на дрисльото (детето ти, демек), дето църка за нещо и утре иди на парад за „нормално семейство“, ‘щото трябва да се защити тая кауза – „нормално семейство“.
А, да и да не забравиш, че гейовете и парадите им са виновни за т’ва , че има там едни майки, протестират си те, искат някакви промени, системата ги убивала. Къде ти! Не системата, гейовете са ни голям проблем.
А сега си представи цялата тая антигей(гейт направо) енергия да се преобърне в нещо добро, в нещо креативно и общополезно за всички нас – гейове, бейове, жени, деца, мъже и всичко живо! Не мога да си представя какво би се случило, няма и да го видя май. Защото гейовете са ни първият проблем, а не че сме все на първи места по неграмотност, по застаряващо население, по мащабите на детската смъртност… О, не, това не са проблеми! Проблемите се обличат шарено, веят там цветни гащи и си правят прайдчета!
Имам си една мечта – цялата злост, която сипем по нещо или някой, някой ден да се превърне в нещо хубаво, в нещо градивно!
Не ме интересува какъв си и за какво се бориш, обичам те, защото си човек!
А аз искам да съм крава!
Je suis Penka!
А като отговор дочувам: „Булгар! Булга-ар!“…

текст: Желязка Стефанова
снимки: Facebook

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)