best-house-for-zodiac-signs-leo-1517600057

Перфектната къща според зодията ви

24 февруари 2018

Ясно е, че зодиакалният знак предопределя много от чертите и характеристиките ни, което се пренася и в разбиранията за дом. Коя ли е перфектната къща според зодията ви? Ето вижте:
Водолей: 20 януари – 18 февруари
best-house-for-zodiac-signs-aquarius-1517599413
Тези, които са родени под знака на Водолей, са склонни да бъдат с широкомащабни възгледи и нямат  търпение за изоставане от тренда и  времето. Този шикозен модерен дом е подходящ за пионерските им възгледи и задължителните желания на тази зодия за сигурност.
Риби: 19 февруари – 20 март
pisces-2-1517603865
Рибите са склонни да бъдат артистични, интуитивни и „безсрамно“ да сънуват. Къщата им трябва да има задължително гледка към вода и да стои приказно и витално. 
Овен: 21 март – 19 април
best-house-for-zodiac-signs-aries-1517599413
Овенът е активна и енергична личност и е склонен да бъде непрекъснато в компанията. При Овена дома трябва да бъде направен със замах, да е просторен, изчистен от подробности. Също така да дава спокойствие и възможност за презареждане на огнения знак. 
Телец: 20 април – 20 май
best-house-for-zodiac-signs-taurus-1517599413
Телецът е известен с това, че е прагматичен и заземен – за него не са необходими претруфеност и изящество. Харесва спокойния лукс и едно от най-важните неща в дома е дивана – трябва да е голям, удобен и да осигурява хубава гледка, докато си полегнал. Къщата на Телеца трябва да е богата и на складови помещения – практичност и място за складиране на стотиците вещи, с които обичат да се заобикалят. 
Близнаци: 21 май – 20 юни
best-house-for-zodiac-signs-gemini-1517600057
Хората, родени под знака  Близнаци са жизнерадостни и бързи, с дуалистична природа, която изисква гъвкаво домашно пространство. В този просторен дом те могат да задържат уютната, вдъхновена от ахат камина по време на интроспективни моменти или да се отправят към заобикалящия естествен свят, когато са в по-авантюристични настроения.
Рак: 21 юни – 22 юли
best-house-for-zodiac-signs-cancer-1517600057
Ракът е домашен любимец и къщата му трябва да излъчва уют, безопасност и спокойствие. Раците имат толкова богат емоционален живот, че за тях е важно да могат да се върнат някъде на спокойствие. И ако има и гледка към вода… Също задължително е в интериора на Рака да има поне едно сърце – все едно къде и как поставено – в случая на стената! 
Лъв: 23 юли – 22 август
best-house-for-zodiac-signs-leo-1517600057
Лъвът има нужда от мащабно и много луксозно място, за да има непрекъснато сцена за своите култови представления. Всичко трябва да е голямо, внушително, царско и сътворено със замах. 
Дева: 23 август – 22 септември
best-house-for-zodiac-signs-virgo-1517599413
Девите са перфекционисти, които държат всичко да е възможно най-удобно и организирано. Девите са земен знак и затова в къщата им има винаги достъп до природата – от всеки кът. Те обичат да съзерцават естествения свят. Още нещо е сигурно – къщата на Девата е най-чистата в зодияка!
Везни: 23 септември – 22 октомври
best-house-for-zodiac-signs-libra-1517599413
Везните са знакът на равновесието и именно такова трябва да бъде пространството на техния дом. Симетрия, очарование и спокойствие, където да могат непрекъснато да претеглят и да се колебаят. 
Скорпион: 23 октомври – 21 ноември
best-house-for-zodiac-signs-scorpio-1517600058
Скорпионите имат идеята уж всичко в къщи да е загадъчно, но в същото време го поставят отпред. В дома на Скорпиона всичко трябва да се вижда и да е на показ – каквито са и самите те. Държат на удобството и предпочитат по-тъмните цветове в интериора.
Стрелец: 22 ноември – 21 декември
best-house-for-zodiac-signs-sagittarius-1517600058
Невероятният скитник -  Стрелец, се нуждае от дом в различно и приключенско място, който да е с достатъчно голяма градина, за да се чувства идеално на открито. Ако може и да няма ограда! Той е авантюрист и винаги трябва да има възможност да избяга и да се втурне в ново приключение.
Козирог: 22 декември – 19 януари
best-house-for-zodiac-signs-capricorn-1517599414
Козирозите са силно дисциплинирани и трудолюбиви, но  от време на време те трябва да се освободят. Те харесват дом, който да е достатъчно просторен, с отлично поддържана градина и зеленина и да бъде задължително подходящ за партита и срещи с приятели. И да има много светлини…
данни:ELLE
по публикацията работи Валерия Симеонова

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)