12-12-10-08012

Петев: Нямаме по-добри футболисти, имаме още шансове

04 септември 2015

Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев демонстрира непримиримост със съдбата на водения от него отбор въпреки загубата с 0:1 от Норвегия на националния стадион „Васил Левски“, която съвсем отдалечи „лъвовете“ от местата, даващи право на класиране на финалите във Франция, съобщава sportal.bg.

„Има още мачове. Определено, шансовете ни намаляват изключително много. Но нека мине цялата квалификация преди да правим по-генерални изводи. Мачът не бе от високо качество, това го очаквахме. Залогът бе голям. Като очакване го очаквах. Лошото е, че до гола бяхме неутрализирали силните страни на Норвегия. Допуснахме една много груба грешка, която доведе до гола. Знаехме, че няма да има много положения за гол. Поздравявам всички футболисти, които взеха участие в днешната среща“, заяви Петев.

„Не играем срещу Бразилия или Германия, за да сме се уплашили. Може би е имало сковаване в играчите заради залога. Важното е да извадим нужните поуки и да продължим напред. Определено сигурно съм допуснал и аз грешка, но в момента не мога да кажа каква е тя. Нормално е феновете да са разочаровани. И ние сме. Благодаря им за подкрепата, която ни оказаха днес. Нормално е да сме ги разочаровали. Готов съм за всичко. Това е нормално за България – когато побеждаваш да те възхваляват, а когато губиш да си най-хуления“, допълни специалистът.

„Срещу Италия ще излезем да играем. Имаме още шансове. Минал е само един мач от квалификацията“, коментира Петев предстоящия сблъсък с Италия.

„Нямаме по-добри футболисти. Ако имахме, щяха да са в националния отбор“, завърши Петев, коментирайки наболялата тема защо в националния отбор играят предимно футболисти, които са резерви в клубовете си.

снимка: bnr.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)