Петзвезден лукс за гостите на Европредседателството

30 декември 2017

Петзвезден лукс очаква гостите на Европредседателството в България – всички те ще бъдат настанени в хотел „Маринела“ в София.

TON_0683

Основните изисквания са свързани със сигурността, безопасността и комфорта на всички гости, защото едно е ясно – всички детайли са важни. Например – тъканите и материалите трябва да отговарят на стандартите за забавено горене, а прозорците трябва да разполагат с механизъм за блокиране срещу пълно отваряне.

TON_0712

Едновременно с това гостите на хотела трябва да имат възможност за пълна свързаност, достъп до енергия и комуникации. обзавеждането на стаите също е от най – висока класа. домакините са се погрижили и за отличен сън през нощта – матраците са с най – високо качество, а към спалните има и три вида възглавници.

TON_0686

Във всеки хотел на Виктория Груп има ярко изразена индивидуалност, която е ясно дефинирана. По дизайна на стаите, в които ще гостуват евродепутатите се е работило повече от 12 месеца, а дизайнът на помещенията е изключително съобразен с историята на хотела и връзката му с Япония.

TON_0697

Това е изключително сложен проект, защото налага сериозна инфраструктурна промяна, без да се нарушава спокойствието и комфорта на гостите на хотела.

репортер : Ася Георгиева
оператор: Иван Цвятков
фотограф : Антон Хариев
постпродукция : Деян Дяков

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)