5e_s6nz3d

Петканови: Нямаше да се оженим извън къщата

14 ноември 2017

Даниел и Александра Петканови разказаха за риалити любовта си в реални условия.
31-годишният репортер Дани и 23-годишният модел Александра се ожениха в къщата на VIP Brother, като всичко започна като мисия и се превърна в действителност.

Новобрачните вече са се сблъскали с един от най-големите си страхове – реакцията на близките си.

Първото нещо, което са направили след излизането си и след като са се осъзнали какво им се е случило, било да посетят родителите на Александра в Благоевград, разказаха те в ефира на NOVA.

Майката на Алекс се обърнала към Петканов с думите: „Даниеле, искам да я уважаваш и да я обичаш.“ Тъщата била малко обидена на дъщеря си, че се е усъмнила, че ще приеме нейния избор.

Освен това майката на Алекс е променила мнението си за Даниел, наблюдавайки действията му във формата. Преди това тя смятала, че той е несериозен, че е лигльо, че всеки един момент може да ме изложи отново, но сега е по-сигурна.

Дани разказа и какво се е случило, когато се е срещнал с родителите си: „Ти се ожени. Ти се ожени, нали?!“

Той сподели, че докато двамата с Александра са били в къщата жълто издание приписало думи на майката на Петканов, според които тя се изказва отрицателно за Богданска. Двамата с баща му много се притеснили от това и дори ходили в редакцията на изданието.

Откакто за излезли от формата двамата живеят заедно и се стремят да направят местенцето си още по-уютно.

„Нямах търпение да излезем и да се върнем в действителността. Чувствах се в свои води и исках максимално на остана, но и да се върна“, сподели Петканов.

Той допълни и какво му е донесло участието във VIP Brother: „Осъзнах, че трябва да бъда до нея и не трябва да поставям под никакво съмнение и да не правя никакви компромиси с отношенията си към нея.“

„Ако не се беше случило в къщата, навън никога нямаше да се случи“, признаха влюбените за брака си. Причината за това е, че не държат на институцията.

Дани и Алекс няма да правят втора сватба: „Нямаме нужда да бъдем валидирани от нашите близки, приятели и познати.“

„Това, което се случи между нас показва, че винаги има шанс“, изтъкна Петканов. „Човек трябва да сгреши, за да може да порасне. При нас ще е изключително глупаво да си го причиним отново“, допълни той, визирайки изневерите, за които и двамата споделиха публично.

Богданска сподели, че въпреки че е само на 23 г. е сигурна в избора си: „Нямам нуждата да се виждам с друг мъж. Трябвало е да премина през всичко това. Това, че съм, била с друг мъж ми е помогнало да го оценя него.“

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)