jana petko_01

Петко Димитров и Яна показаха порасналия си син Доменик

12 февруари 2016

Бизнесменът Петко Димитров и красивата му съпруга – танцьорката Яна, показаха порасналия си син във фотосесия. Доменик вече е на година и седем месеца. „Той е усмихнато, весело и много енергично дете. Не се спира, направо е като торпедо“ – разкрива Яна пред „LoveStyle“.

„За себе си мога да кажа, че сега съм много променен – вече дори ставам в осем, при условие, че си лягам в шест сутринта. Доми, като се събуди, иска всички да стават”, признава Петко Димитров.

Той и съпругата му не са се отказали да си имат и момиченце. Ходили на нумeрoложка, която им казала, че месец февруари е много подходящ да започнат да работят за дъщеря. Яна признава, че на сватбата им преди две години и половина настъпила съпруга си, но въпреки желанието й, не тя командва вкъщи.

„Обичам да има домашен уют и като се прибера, да ми мирише на вкусно. Яна знае какво обичам и винаги се старае да го получавам. Това е рецептата да сме щастливи и всичко да е наред”, споделя бизнесменът. Той има още един син от брака си с Мария Игнатова.

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)