Пето издание на DigitalKidZ в България

28 септември 2016

За пети пореден път у нас ще се проведе националната образователна конференция DigitalKidZ. Това е единствената не само в България, но и в Европа подобна образователна инициатива.

unnamed (15)

На 27.09.2016г. в Литературен клуб Перото в НДК се състоя пресконференция по повод предстоящата конференция, организирана от фондация,, „Дигиталните деца“ и фондация, „Aмерика за България“. На нея бяха представени целите и задачите пред инициативата, както и програмата на събитието.

unnamed (14)

Председателят на DigitalKidZ Initiative и председател на борда на директорите на организацията Ивелина Атанасова представи участниците в петото поредно издание на инициативата. По време на форума се организира и кръгла маса за посланиците на Великобритания, Израел, Франция, САЩ и техните гости, посветена на образованието и добрите практики по света.

14446196_855029324599318_2537671217362756673_n

През лятото на 2016г. Фондацията ,, Дигиталните деца“ създаде DigitalKidZ Клуб, чиято цел е чрез поредицаот творчески работилници да развие умения у децата посредством иновативна образователна методология, разработена от екипа на DigitalKidZ.

Ивелина Атанасова представи и методологията на и издадения вече онлайн  „Наръчник за родители на дигитални деца“.

Вижте още снимки от събитието!

Репортер: Ася Георгиева
Оператор:
Мартин Илков
Фотограф:
Антон Хариев

 

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)