orig

Петър Бакърджиев за обира: Синът ми пита полицаите дали ще му върнат играчките

03 януари 2019

Нали сега ще ги хванете и ще ми върнат играчките. Това пита полицаите 5-годишният ми син. Така обраният спортен журналист на bTV Петър Бакърджиев разкри подробности за нахлуването в къщата му по Нова година.

„Вероятно кражбата е станала на 29 декември, тогава са обрани мои съседи“, обясни Бакърджиев, който живее в Горна Малина. За час дошли 6-има полицаи.

„Виждах гняв в очите им, че се случва на това спокойно място. Човекът почти е известен, бил е в затвора 3 години, посочи Бакърджиев. Празнува имен ден в края на октомври. Докато е бил в затвора, не е имало обири, откакто от 2 месеца е на свобода, пак има обири. Всички трябва да са единни и когато има такъв случай, той да бъде решен по някакъв начин. Очевидно едно село от 1000 души е тормозено от един човек. Не може да няма някаква реакция. Това се случва и на други места“, каза Бакърджиев пред bTV

„Има версия за обира“, посочи зам.-шефът на отдел „Криминална полиция“ в Главна дирекция „Димитър Кошов. Той обаче не влезе в подробности.

„Може и крадецът да гледа. По празниците дори имаме обири, които са предотвратени след сигнали от граждани. Кражбите за 2018 г. са с 5000 по-малко от 2017 г., а разкриваемостта е около 33%“, добави той.

Припомняме, че жилището на спортния журналист на bTV Петър Бакърджиев беше обрано по празниците. Семейството, което живее в Горна Малина, разбира, когато се прибира у дома на 1 януари.

Източник и снимка: Dir.bg

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)