unnamed

Петър Петров в подкрепа на Благотворителния Коледен Арт Салон и In LIFE TV

17 декември 2016

Eдин прекрасен писател – Петър Петров се присъедини към каузата за набиране на средства за деата на Хитрино и Центъра за деца аутисти в София! Кампанията по набиране на средствата ще се осъществи в рамките на Благотворителния Коледен Арт Салон в Резидения Анастасия на 20 декември 2016 година.
Освен своите книги, той ще представи на базара стихове в бутилка и картички -стихове, а приходите от продажбите ще дари, за да УСМИХНЕМ ПОНЕ ЕДНО ДЕТЕ ЗА КОЛЕДА!

unnamed (5)

Петър Петров  - роден на 6 декември 1978 г. в град Враца. Завършва специалностите предучилищна и начална педагогика и връзки с обществеността в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Учи публична реч в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. По професия журналист. Тв водещ, новинар, редактор и репортер в различни електронни и печатни медии. Автор на „Пин код: Лукчета“ (2004), „Без упойка“ (2013) и „Твърде лично“ (2015).

unnamed (6)

Благотворителната инициатива, стартирала със сърце и съпричастност към децата и желанието да подарим добро преди Коледа, бележи приятно и все по-впечатляващо развитие! В хода на кампанията се случи и трагичния инидент в село Хитрино. Основателите и инииатори на кампанията – In LIFE TV и латино звездата ЛУКАС МАСКИАНО  си подадоха ръка, за да сътворят заедно Коледния Благотворителен Арт Салон в Резиденция Анастасия на 20 декември 2016 година!

1234062_563585477077039_1880645835743711373_n

Във фоайето на Резиденцията, в рамките на целия ден, ще се продава Изкуство с благотворителна цел: коледни сувенири, книги, музика, пластики, картини и други  произведения на Изкуството, за да се наберат средства за две каузи: половината от набраните средства ще се дарят на Центъра за деца аутисти в София, а другата половина – за децата на трагично пострадалото село Хитрино. Вечерта, от 19 часа Лукас Маскиано, Мариана Попова, Искрен Пецов и приятели ще подарят гласовете си за каузата.

 unnamed (4)

На Коледния Благотворителен Арт Салон може да закупите писмо в бутилка или картички стихове на ПЕТЪР ПЕТРОВ!
Заповядайте! Да усмихнем едно дете за Коледа!
Това, което може би е несъществено за вас, за тях, децата в нужда може да бъде от огромно значение!

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)