Creamy-Mushroom

Печурки със сос от кисело мляко

22 януари 2019

Необходими продукти:
печурки – 400 г (от консерва)
чесън – 1/2 глава
яйцa – 1 бр
кисело мляко – 1/2 кофичка
краве масло – 50 г
брашно – 2 с.л.
мащерка – нарязана
сол
черен пипер

Вижте още: Панирани топчета от кисело мляко

Начин на приготвяне:
В маслото запържете отцедените печурки с нарязания на ситно чесън. Овкусете с черен пипер и сол на вкус. Когато останат на мазнина, добавете брашното. Запържете и него. Налейте вода до получаване на каша. Варете на слаб огън. Отделно разбийте яйцето с киселото мляко и получената смес добавете внимателно към кашата с непрекъснато разбъркване. Преди поднасяне поръсете с нарязана мащерка.

Снимка: Recipetineats.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)