mushroo

Печурки със сос от крема сирене и сметана

07 януари 2019

Необходими продукти:
печурки – 500 г
масло – 1 с. л.
крема сирене – 125 г
заквасена сметана – 200 г
сол
индийско орехче
червен пипер – 1 ч.л. пушен
мащерка – 2-3 клонки прясна

Вижте още: Пълнена цигулка с бекон, гъби и лук

Начин на приготвяне:
Разтопете маслото в голям тиган и добавете към него нарязаните на ивички гъби. Разбъркайте и оставете да се задушат за 10 мин. Овкусете с подправките и добавете крема сиренето (разбъркайте) и сметаната. Разбъркайте и оставете на огъня за още 4-5 мин.

Снимка: Seasonsandsuppers.ca

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)