
Необходими продукти:
150 гр. царевични зърна (от консерва)
700 мл. пилешки бульон
200 гр. пилешки гърди
1 вр. зелен лук
2.5 см. парче джинджифил
2 с. л. светъл соев сос
1/2 ч. л. черен пипер
2 ч. л. сол
Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се сваряват и се нарязват на тънки ивици. Пилешкият бульон се слага да заври в дълбок тиган или тенджера. Добавят се пилешките гърди и царевицата, разбърква се и се оставя отново да заври, след което да къкри около 15 мин. Джинджифилът се накълцва на ситно и се добавя към супата заедно със соевия сос и ситно нарязания зелен лук. Остовя се да ври още 10 мин. Овкусява се със сол и пипер.
снимка: glorioussouprecipes.com
Още по темата
-
Английска закуска в модерна вариация
In TASTEКомпонентите на английската закуска са ясни – яйца и бекон, и някоя и друга притурка. ...
-
Фенел, финокио или див копър? Решете сами!
In TASTEЧували ли сте за фенел? Финокио? Е поне за див копър сте чули! Коренът, листата ...
-
20 освежаващи десерта от вино за топлото лято (част II)
In TASTEИскрено се надяваме, че вече сте изпробвали някоя от вчерашните рецепти, които вече ви предложихме. ...
-
Лакомства за Хелоуин
In TASTEВ навечерието на най-страшния от всички празници Хелоуин, консумацията на преработени захари и изкуствени добавки ...
Остави своя коментар през Facebook