Chicken-Corn-Soup-II-Recipe

Пилешка супа с царевица

16 април 2015

Необходими продукти:
150 гр. царевични зърна (от консерва)
700 мл. пилешки бульон
200 гр. пилешки гърди
1 вр. зелен лук
2.5 см. парче джинджифил
2 с. л. светъл соев сос
1/2 ч. л. черен пипер
2 ч. л. сол

Начин на приготвяне:
Пилешките гърди се сваряват и се нарязват на тънки ивици. Пилешкият бульон се слага да заври в дълбок тиган или тенджера. Добавят се пилешките гърди и царевицата, разбърква се и се оставя отново да заври, след което да къкри около 15 мин. Джинджифилът се накълцва на ситно и се добавя към супата заедно със соевия сос и ситно нарязания зелен лук. Остовя се да ври още 10 мин. Овкусява се със сол и пипер.

снимка: glorioussouprecipes.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)