
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
150 г кашкавал
200 г червени чушки
100 г хляб
1 стрък праз лук
200 мл прясно мляко
галета за паниране
сол на вкус
черен пипер на вкус
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Пасирайте на кайма пилешкото месо. Накиснете хляба в млякото. Настържете кашкавала. Нарежете на ситно лука, нарежете чушките на кубчета, прибавете магданоз по желание, подправете добре и разбъркайте продуктите. Оформете кюфтета, оваляйте ги в галетата и ги запържете за 10 минути от всяка страна.
снимка: urbancookery.com
Още по темата
-
Рецепти за изтънели джобове (част II)
In TASTEПродължавам да ви предлагам как да спестите малко от семейния бюджет и днес започвам с ...
-
Крем супа от дюли с нар и орехи
In TASTEНеобходими продукти: целина – 1 глава дюля – 2 бр. нар – 1 бр. лук ...
-
Запечен омлет по градинарски
In TASTEНеобходими продукти: 7 яйца 200 мл сметана за готвене 3-4 с.л брашно 1 бакпулвер 100 ...
-
Орехови мъфини
In TASTEСчитани за едни от най-здравословните ядки, орехите са богат източник на омега-3 мастни киселини. Мнозина ...
Остави своя коментар през Facebook