IMG_1562

Пилешки пържоли със сирена и билки

15 юли 2017

Необходими продукти:
8 пилешки пържоли
3 сварени картофа
50 г синьо сирене
100 г сирене
100 г кашкавал
100 г топено сирене
босилек
чубрица

Начин на приготвяне:
Пържолите се изпичат на скара. Останалите съставки се рендосват на едрото ренде. Омесват се с чубрицата и босилека. Оформят се топчета, разплескват се на питки, колкото големината на пържолите.
Предварително опечените пържоли се нареждат в подмазана с олио тава. Отгоре върху тях се поставят питките от сирената и се запичат на горен реотан на фурната до зачервяване. Може да се запекат и на парти грил. Поднесете ги със салата според сезона.

текст: Елза Стоянова
снимка: ingoodflavor.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)