dijon-chicken-4-1-1170x780

Пилешко в сос от едрозърнеста горчица

13 декември 2018

Необходими продукти:
пилешко филе – 400 г на кубчета
ерозърнеста горчица – 2 с.л.
сметана за готвене – 200 мл
пилешки бульон – 150 мл
бяло вино – 150 мл
магданоз
лук – 1 глава
зехтин – 2 с.л.
мащерка
сол
червен пипер
черен пипер

Вижте още: Брюкселско зеле с кленов сироп и горчица

Начин на приготвяне:
Нарежете лука на дребно и го задушете в мазнината. Добавете месото, нарязано на малки парчета. Запържете добре. Отместете от огъня и сипете горчицата, сметаната, бульона, виното, след което прибавете и всички подправки. Разбъркайте и оставете да къкри до готовност на пилешкото. Сервирайте го докато е топло.

Снимка: Seasonsandsuppers.ca

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)