DSC_3233

Пилешко филе с кайсии

12 февруари 2016

Необходими продукти:
1 кг пилешко филе
350 г кайсии от компот
120 мл бяло вино
2-3 скилидки чесън
черен пипер
сол

Начин на приготвяне:
Наредете филетата в тава и ги покрийте с кайсиите и наситнения чесън. Залейте с виното и сока от компота. Подправете с черен пипер и сол на вкус. Оставете да престои половин час и после запичете до готовност на месото в предварително загрята на 200 градуса фурна.

снимка: fortheloveofcooking.net

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в:

Още по темата

Остави своя коментар през Facebook

Публикувайте коментар

Харесвай тази страница :)